Четвер, 2024-03-28, 2:29 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Увага акція!

Акція "Книги у пошуках читача"

Нові надходженняї

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Адреси, телефони підприємств, організацій, квартирних телефонів Тернополя і Тернопільської області

тернопільська районна централізована бібліотечна система

Блог

Головна » 2013 » Вересень » 6 » Громадські слухання в с. В. Гаї
5:16 PM
Громадські слухання в с. В. Гаї

27 серпня 2013 року в приміщенні бібліотеки-філії села Великі Гаї Тернопільської ЦБС були проведенні громадські слухання на тему: «Бібліотека — центр нашої  громади.»

На засідання були запрошені Великогаївський  сільський голова Кохман Олег Андрійович, депутати сільської ради  Бицка З.Й., Скочеляс І.О. та активні користувачі бібліотеки.

 

Розпочала зустріч зав. бібліотекою-філією Прийма Н.М., яка розказала про роботу бібліотеки, співпрацю з школою, народним домом, дружні зв'язки з видатними людьми села. Основні питання, які виникли перед учасниками слухань — це насамперед бібліотечний фонд, який не задовольняє запити користувачів. Потрібно розширити коло партнерів бібліотеки, забезпечити бібліотеку комп'ютерною технікою та доступом до мережі Інтернет. Але, нажаль, комп'ютер не замінить того, що можна почерпнути з книги.

Серед форм вивчення громадської думки найбільший ефект дала скринька ідей та пропозицій на тему: «Якою б Ви хотіли бачити бібліотеку?»

             

Жителі села В.Гаї Гнитка Б.І. та Королюк В.І під час підготовки до громадських слухань.

 

Учасники громадських слухань висловили свої побажання щодо роботи бібліотеки:

- комп'ютеризація бібліотеки;

- поповнення книжкового фонду книгами для дітей дошкільного віку та галузевою літературою;

- проводити конкурси художнього читання;

- організовувати читацькі конференції.

Своїми враженнями про роботу бібліотеки поділились також користувачі бібліотеки.

 О. Борис Новосад побажав, щоб було більше  в бібліотеці духовної та повчальної літератури, яка б  могла задовольняти потреби  малечі та людей похилого віку.

Активний користувач бібліотекою п. Ольга Логін хотіла б бачити бібліотеку  у більшому приміщенні, де б проводились заохочувальні заходи для дітей, запровадити таку форму роботи для молодших діток, як свято казки, пантоміми «Відгадай казку».

 

Наймолодші користувачі бібліотеки Оксанка та Катруся Логін хочуть бачити в бібліотеці більше нових книг та дитячих періодичних видань.

На завершення громадських слухань присутні ознайомилися з книгами місцевої письменниці Валентини Семеняк-Штангей, яка напередодні подарувала бібліотеці свої книги, а також 50 примірників книг Тернопільських письменників. Особливо вразили книги самої авторки, а також твори Дарії Чубатої.

 

Вислухавши думки і побажання учасників громадських слухань, можна зробити висновки про те, що дійсно бібліотека потребує комп'ютерної техніки, поповнення книжкового фонду, проведення літературних посиденьок та інших інноваційних масових заходів.


Переглядів: 585 | Додав: tarrok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]