П`ятниця, 2024-03-29, 0:13 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Увага акція!

Акція "Книги у пошуках читача"

Нові надходженняї

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Адреси, телефони підприємств, організацій, квартирних телефонів Тернополя і Тернопільської області

тернопільська районна централізована бібліотечна система

Блог

Головна » 2014 » Липень » 30 » Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 14 по 20 липня.
12:44 PM
Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 14 по 20 липня.

З 14 по 22 липня

Благодійна акція «Бібліотечка для захисника» - ЦБ.

Книжкова виставка «Людина іде до сонця» (до 65-річчя від дня народження Б. Бастюка – ЦБ.

Міні-екскурсія в бібліотеку – бібліотека-філія с. Забойки.

Бібліотека-філія с. Забойки разом із школою-садочком 1-ст. організували дводенну екскурсію в бібліотеку. Разом із своїми вчителями  Сорочук Ганною Андріївною, Козача Наталею Ігорівною,  Боднар Людмилою Василівною та Салій Юлією Орестівною учні 1-2х та 3-4х класів ознайомились з великим просторим приміщенням читального залу і книжкового фонду, де із всіх куточків на них споглядали різноманітні книжкові виставки, книжкові полички-цікавинки, полички-поради, полички із новинками літератури. Напрочуд корисним для них стало і ознайомлення з книжково-ілюстративною виставкою «Відкрий для себе рідний край». Адже тут зібрано багато інформації про наше рідне Тернопілля: і про минуле, сучасне краю, і про культуру, мистецтво, літературу, і про поетів, письменників, знаних і знатних земляків наших, зокрема, про  гордість Тернопільського р-ну – Соломію Крушельницьку, про духовні перлини Тернопільщини. А видання про природу нашої місцевості особливо полонили їх увагу. Адже зараз, в час літніх канікул розпочинаються шкільні екскурсії, туристичні поїздки з батьками. Тому безпосереднім путівником тут може стати видання «Замки і фортеці Тернопілля», фотовидання Йосипа Свинко «Дністровський каньйон очима допитливих» і ін.

Додаткову інформацію отримали маленькі відвідувачі бібліотеки, ознайомившись із книжковою виставкою «З Шевченком у серці», присвяченою 200-річчю з Дня народження Великого Кобзаря.  Книжкова поличка «Малим про Тарасика» подарувала дітям нове видання  «Мій перший Кобзарик» з поезіями та мальовничими ілюстраціями до них , що спонукало школярів до  декламування хором поезій генія українського народу.

Разом з бібліотекарем і вчителями юні туристи пригадували інформацію про перші книги, які писались, переписувались, а пізніше друкувались, про першу бібліотеку в Київській Русі, засновану князем Ярославом Мудрим. А також зрозуміли правила користування книгами, їх зберігання і повернення назад в бібліотеку.

Опис : C:\Users\VIP\Downloads\DSCF2238.JPG

Опис : C:\Users\VIP\Downloads\DSCF2241.JPG

Літературно-тематичний вечір «Нам треба голосу твого, Тарасе» - бібліотека-філія с. Забойки.

 

Переглядів: 467 | Додав: tarrok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]