П`ятниця, 2024-04-19, 3:30 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Увага акція!

Акція "Книги у пошуках читача"

Нові надходженняї

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Адреси, телефони підприємств, організацій, квартирних телефонів Тернополя і Тернопільської області

тернопільська районна централізована бібліотечна система

Блог

Головна » 2015 » Січень » 31 » Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 26 січня по 1 лютого
12:56 PM
Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 26 січня по 1 лютого

Урок памяті «День національного єднання» (до Дня Соборності України та річниці пам’яті загиблих на Майдані) - бібліотека-філія с. Ступки.

 

Учасники заходу біля каплиці Матері Божої, що біля святого джерела с. Ступки, запалили свічки за загиблими в Україні під час подій Майдану та війни на Сході.

Книжкова виставка «Бій під Крутами – символ української честі» (до Дня пам’яті героїв Крут) – ЦБ.

День історичної дати «На Аскольдовій могилі – український цвіт» (до Дня пам’яті героїв Крут) – ЦБ.

Книжкова виставка «Митрополит Андрей – духовний будівничий нації» - ЦБ.

 

Віртуальна книжкова виставка «Вони загинули за волю України» (до Дня пам’яті героїв Крут) – на сайті ЦБ.

 

28 січня

Аналітико-статистичний аналіз діяльності ЦБС Тернопільського району за 2014 рік.

Книжково-ілюстративна виставка до 225 р. від дня народження Петра Петровича Гулака-Артемовського (1790-1825), українського поета, педагога, літературознавця – районна бібліотека для дітей.

 

Урок памяті «Їх було триста» - районна бібліотека для дітей.

Методист по роботі з дітьми розповіла 7-класникам  про 300 курсантів військової школи, які прийняли на полі нерівний бій із майже 5 тисячною більшовицькою армією. Вони рішуче відстоювали право жити у власній державі. Всі мужні хлопці загинули.

Поки в полум’яних серцях українців буде горіти вогонь свободи і ненависті до окупантів, знову і знову українська земля буде народжувати героїв, які мужньо  і сміливо стануть на її захист, не роздумуючи покладуть на вівтар свободи свої юні, палкі серця. Мужні кіборги в Донецькому аеропорту, сивочолі ветерани-афганці, добровольці Нацгвардії, як один стануть проти загарбників під Волновахою і Маріуполем, Дебальцевим і Пісками, не дадуть московським загарбникам захопити Схід України.

 

27 січня в приміщенні Театру актора і ляльки відбулися урочини з нагоди 75-літньго ювілею Тернопільської обласної бібліотеки для дітей. Методист Тернопільської районної бібліотеки для дітей Мазур М.Є. приймала участь у святкуванні ювілею.

В бібліотеці с.Мишковичі відбулася виховна година  "На шляху  до Соборності України". День 22 січня 1919 року увійшов до національного календаря, як велике державне свято - День Соборності України. У цей день здійснилася віковічна мрія українців обєднатися в єдину державу. Користувачі поринули у минуле нашої Батьківщини, у той бурхливий час, коли утверджувалася державність, коли злилися століттями відірвані одна від одної частини  єдиної України. В бібліотеці оформлена книжкова виставка "Соборна Україна - одна на всіх, як оберег", за допомогою літератури, яка представлена на виставці, можна поглибити знання про  історію виникнення свята Соборності України та вивчення історії України.

Переглядів: 706 | Додав: tarrok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]