Вівторок, 2024-04-23, 10:31 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Увага акція!

Акція "Книги у пошуках читача"

Нові надходженняї

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Адреси, телефони підприємств, організацій, квартирних телефонів Тернополя і Тернопільської області

тернопільська районна централізована бібліотечна система

Блог

Головна » 2014 » Жовтень » 24 » Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 6 жовтня по 12 жовтня
2:26 PM
Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 6 жовтня по 12 жовтня

Книжкова виставка «Закони, за якими вчимося, працюємо, живемо» - ЦБ.

Працівники ЦБ взяли участь у тренінгу на тему «Бібліотеки, як центри підтримки громади в умовах воєнної загрози: робота з внутрішньо переміщеними особами».

Бібліографічний огляд літератури «Славне січове лицарство» (до 100-річчя створення легіону Укараїнських Січових Стрільців) – бібліотека-філія с. Почапинці.

Захід супроводжувався однойменною тематичною книжковою виставкою. Завідуюча книгозбірнею Баран Христина ознайомила присутніх із літературою, яка висвітлює історію створення легіону Січових Стрільців та їх героїчну боротьбу.   Особливу увагу було звернено на джерела, які змальовують роль української  жінки у січовому війську. Завершувала захід розповідь про символ боротьби за незалежність – стрілецьку пісню, одну з яких «Там під Львівським замком…» заспівали всі присутні.

5 жовтня

5 жовтня відбулася поїздка працівників культури у Марійський духовний центр у Зарваниці. Організувала поїздку голова районної організації профспілки працівників культури Любов Бик. Також під час подорожі до Зарваниці відвідали музейно-меморіальний комплекс Блаженнішого Патріарха і Кардинала Йосифа Сліпого у селі Заздрість.

 

 

6 жовтня

Зустріч з вчителями «Серце віддаю дітям» (в рамках клубу за інтересами «Світлини душі») - ЦБ.

10 жовтня

Огляд веб-сайтів актуальних новин «Напередодні виборів» - ЦБ.

Викладка літератури до 105-річчя від дня народження Богдана Ігоря Антонича (1909-1937) – районна бібліотека для дітей.

Зустріч з вчителем «Школа – це її життя» (до Дня вчителя) – районна бібліотека для дітей.

У народі кажуть: «Письменник живе у своїх книжках, художник – у картинах, скульптор – у створених ним скульптурах, а вчителі – у думках і у справах учнів». Тому кожна людина з почуттям вдячності згадує свою рідну школу, своїх духовних батьків-вчителів.

Працівники нашої бібліотеки разом з учнями 2-А класу вирішили відвідати найстаршу вчительку смт. В. Бірок: Канигіну Тамару Олексанрівну.

Діти привітали вчительку з Днем учителі і побажали їй міцного здоров’я та довголіття. Учні дізналися про її нелегкий життєвий шлях на початку педагогічної діяльності. Але любов до своєї професії переборола всі труднощі. Більше 40 р. Тамара Олександрівна віддала дітям і тому її не забувають і люблять всі покоління учнів. Ми повинні пам’ятати, що цей світ без вчителів був би набагато гіршими, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток.

Переглядів: 441 | Додав: tarrok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]