П`ятниця, 2024-03-29, 3:08 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Увага акція!

Акція "Книги у пошуках читача"

Нові надходженняї

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Адреси, телефони підприємств, організацій, квартирних телефонів Тернополя і Тернопільської області

тернопільська районна централізована бібліотечна система

Блог

Головна » 2013 » Вересень » 6 » Громадські обговорення „Бібліотека – центр нашої громади” у селі В. Глибочок
5:32 PM
Громадські обговорення „Бібліотека – центр нашої громади” у селі В. Глибочок

У бібліотеці с. Великий Глибочок 28 серпня 2013 року відбулися громадські слухання на тему: « Бібліотека – центр нашої громади». На місці події зібралися активні користувачі Великоглибочецької бібліотеки, яких болить  душа за свою духовну скарбничку.

Організовуючи такий захід, було проведено опитування читачів « Якою я бачу свою бібліотеку».


Хоч наша бібліотека і переживає важкий для неї час , але користувачі не забувають свою книгозбірню. Тут діє постійна акція « Увага! Акція! Подаруй бібліотеці книгу.» І вже на даний час читачами подаровано більше 50 книг.


Мета даного заходу - вивчення громадської думки і пропозицій мешканців села, якою вони хочуть бачити свою бібліотеку, чи потрібна взагалі бібліотека в селі?

Користувачі запропонували проводити різні акції (« З добром і книгою до читача», зокрема більше залучати різні верстви населення до читання), («Допоможи ближньому» відвідування інвалідів і пенсіонерів). Тісно співпрацювати з школою, будинком культури, церквою. Запроваджувати найновіші форми роботи з читачами бібліотеки. В час комп′ютеризації бібліотек і наша бібліотека потребує такого необхідного засобу інформації - комп′ютера.

Читачі внесли пропозицію поповнення фонду книгозбірні новими книгами, журналами і газетами.

Але, насамперед, болючим залишається питання ремонту бібліотеки,   збереження такого великого і цінного фонду,який є в бібліотеці с. В. Глибочок.

Так що ми надіємося на підтримку і увагу влади, як на рівні районної так і місцевої. Бо без цієї допомоги буде знищено великий фонд Великоглибочецької бібліотеки.

Так хочеться бачити бібліотеку не приміщенням для зберігання книг, а центром життя громади, центром духовного життя, територією культури, місцем, де крім знань та інформації, читачі отримували б ще й «бальзам для душі».

Переглядів: 887 | Додав: tarrok | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]