П`ятниця, 2024-04-19, 11:02 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Увага акція!

Акція "Книги у пошуках читача"

Нові надходженняї

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Адреси, телефони підприємств, організацій, квартирних телефонів Тернополя і Тернопільської області

тернопільська районна централізована бібліотечна система

Блог

Головна » 2015 » Травень » 29 » Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 25 по 31 травня
10:15 AM
Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 25 по 31 травня

Виставка українських вишиванок бібліотека-філія с. Настасів.

21 травня по всій Україні святкували свято української вишивки. З нагоди цього свята у селі Настасів на подвірї церкви було оформлено виставку вишиванок, бо саме 21 травня був храмовий празник. На виставці були вишивки яким понад 150 років, вишивки, вишиті на засланні у Сибірі, сучасні візерунки. Всі  присутні мали змогу помилуватися цією красою впродовж цілого дня.

 

Канікули з книгою – бібліотека-філія с. Скоморохи.

Літні канікули – це час відпочинку, але чому б не провести ці дні не тільки у веселих розвагах, а й з користю та пізнання чогось нового. Саме з цією метою 22 травня до бібліотеки села Скоморохи завітали учні 1 – 4 класів зі своїми класоводами: Прус Вірою Володимирівною, Кузьмою Світланою Ярославівною та Муляр Тетяною Володимирівною. Для них бібліотекар підготувала цікаву розповідь-екскурсію, та цікаві книжкові виставки.   Метою бібліотекаря було захопити дитину читанням, тому під час цієї зустрічі бібліотекар старалася поспілкуватися з кожним учнем і відчути, що зацікавило користувача і, що можна було йому запропонувати почитати. Також вирішили, що під час літніх канікул провести конкурс «Найкращий читач літа». Умова така: прочитати не менше 20 книг, і конкурс малюнків «По сторінках прочитаних казок».

 

Опис : C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\бібліотекарка\IMG_1480.JPG

 

24 травня

Бесіда-діалог «Слово від Кирила та Мефодія» (до Дня слов’янської писемності) – районна бібліотека для дітей.

 

26 травня

Дитячий ранок «Прощавай садок дитячий»  - районна бібліотека для дітей.

У дошкільному закладі відбувся ранок «Прощавай садок дитячий». Методист по роботі з дітьми разом з вихователями і музичним керівником підготували дітей до святкового концерту. Вихованці цікаво і змістовно провели час: розказували вірші, співали, танцювали, грали ігри з аніматорами. Цей день надовго запам’ятається дітям і батькам.

Практикум-стажування завідуючих бібліотеками-філіями Тернопільської ЦБС «Сучасні тенденції розвитку сільської бібліотеки» - ЦБ.

 

27 травня

Конкурс-турнір ерудитів «Хто багато читає – той багато знає» - бібліотеки-філії с. Стегниківці, с. Курники, с. Лозова, с. Байківці.

 

Ознайомлення другокласників з новою дитячою літературою – районна бібліотека для дітей.

Працівники бібліотеки для дітей відвідали другокласників у школі, щоб ознайомити їх з новою літературою. Особливо зацікавила дівчаток серія «Забавні саморобки» (саморобки з природних матеріалів, забавні саморобки з паперу, саморобки з ниток). Хлопчикам сподобалась пригодницька повість «Таємниця козацької шаблі» Зірки Мензатюк, енциклопедія «Відкриття та винаходи». У легкій і доступній формі розповідає вона про науковців, мандрівників та різні винаходи і відкриття (автомобілі, телебачення, роботи, комп’ютерні ігри). Під час літніх канікул діти матимуть змогу прочитати багато нових цікавих книг.

 

29 травня

Свято останнього дзвоника «Скликав до школи нас останній дзвоник» - ЦБ.

Переглядів: 483 | Додав: tarrok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]